Udgivet i Skriv en kommentar

Brandflugtsløsninger – Brandflugtsplan

Fire Escape Solutions – Fire Escape Plan

Dit hjem skal føles som det ultimative sted for sikkerhed og ro. Som boligejer er brandsikkerhed et væsentligt aspekt af sikkerhed og ro i sindet. En god brandflugtsplan vil ikke kun ende med at redde livet for dine kære, men også lade brandmænd slukke ilden hurtigt uden at bekymre sig om at redde nogen, der sidder fast inde. Det er her, brandflugtsløsninger som en brandtrappe og en brandflugtsplan kommer til nytte.

Det er efterhånden en veletableret kendsgerning, at man kun fik 2 minutter i gennemsnit, når ilden er blusset op. På så kort tid er den eneste måde at beskytte husejere på ved at sørge for en sikker vej ud af huset. En bærbar brandflugtsstige sat på plads er en praktisk og overkommelig mulighed. Det er din første flugtlinje i tilfælde af brand. Private hjem kan udnytte fordelen ved en brandflugtsstige til at tilbyde en sekundær flugtvej uden at være afhængig af brandvæsenet.

Mange boligejere gider dog ikke investere i en flugtstige. Men her er grunden til, at alle familier SKAL have en flugtstige i nødstilfælde:

Brandflugtsløsninger

Ifølge Home Safety Council anslås det, at kun 6 procent af amerikanske hjem har en brandflugtsstige. Tja, tallet er alt for lavt sammenlignet med over 70 millioner etageboliger i landet.

Brandflugtsløsninger er essentielle i tilfælde af en boligbrand. Alle dine rum i hjemmet skal have mere end én flugtvej. Det mest oplagte af alt ville være gennem et vindue. Men hvad hvis du er i en to-etagers eller tre-etagers bygning? Nå, den eneste mulige vej er gennem en brandflugtsstige.

Mange virksomheder tilbyder brandflugtstiger på internettet, men de er ikke sikre. De fleste af stigerne bruger reb eller kæder, der kan filtre, brænde eller klemme hænder. Sådan en stige kan gøre mere skade end gavn. Men bare rolig! Vi tilbyder de bedste nødflugtstiger. Det er et produkt af mange års forskning og praktisk efterforskning. Disse stiger er lavet af aluminium eller hård plast. De er lette og bærbare, men stadig stive og robuste.

Du kan folde dem sammen og opbevare dem i deres originale æske nær et vindue eller måske i en skuffe eller en beholder. Med en sikker overdel kan du nemt fastgøre den med vindueskarmen og slippe trinene ud af hjemmet. Vi anbefaler, at du har mindst ét stykke brandflugtsstige i alle rum på første sal og højere.

Vigtige overvejelser

For at undslippe dit hjem eller lejlighed på flere niveauer gennem et vindue sikkert, er brandflugtstigen praktisk. Den er nem at bruge, velkonstrueret og overkommelig. Dette gør det muligt for beboerne at flygte gennem vinduet, hvis døren er usikker at bruge.

Når du har fået brandstigen, anbefaler vi, at du opbevarer den et sikkert sted, der er let tilgængeligt, dvs. tæt på de nødvendige vinduer beregnet til brandudgangen. Vær desuden sikker på, at det vindue, du sigter efter, er ret funktionelt og kan åbnes i tilfælde af en nødsituation. Du skal vælge et vindue, der åbner helt op for at rumme evakuerede.

Du kan også lade alle familiemedlemmer øve sig i at bruge brandflugtsstigen for at undgå problemer, mens du bruger stigen. Men gør det under opsyn af uddannede fagfolk, især med små børn. Men husk, stiger må ikke misbruges. Forklar også børnene om stigerne, at de er livreddere og ikke legetøj. Mens du flygter med børn, så lad den mest kendte person få dem til at klatre ud først, hvilket giver børnene mere selvtillid. Sådanne årlige brandøvelser vil forberede dig på det værste med hurtigere og automatiske reaktioner under selve branden.

Hvis du ønsker at teste flugtstigen, skal du altid klatre op i stedet for at klatre ned. Det er meget mindre farligt at opdage en fejl, mens du kun er et trin fra jorden. Hvis du har en stige, der kommer med en krog, skal du sørge for at placere krogen regelmæssigt. Dette vil give dig selvtillid og spare værdifuld tid i tilfælde af brand.

Sådan vælger du den rigtige type brandflugtsstige

Med så mange mærker og typer brandstiger, skal du vælge en, der passer godt til dine bygningers og beboeres krav. Her er nogle vigtige faktorer, du skal overveje, når du vælger brandstigen:

  • Du skal være sikker på, at brandflugtstigen er blevet testet af en uafhængig certificeringsorganisation. Du kan se på informationen som den maksimale belastning stigen kan modstå.
  • Gode stiger har afstandsstykker, der hjælper med at stabilisere dem og giver plads nok til et tågreb. Så vær sikker på, at stigen har afstande.
  • Størrelsen på stigen skal passe godt sammen med størrelsen på vindueskarmen.
  • Passer stigen fint mod vindueskarmen, eller har du brug for noget separat armatur?
  • Sørg for at vælge en stige, der er nemmere at bruge og ikke kræver meget forberedelse.

Fordele ved brandflugtsstige

Her er nogle tilsyneladende fordele ved at have en brandflugtsstige i dit hjem:

  • De fleste boliger har en enkelt trappe som eneste adgang til anden eller tredje etage. En brandflugtsstige giver dig mulighed for at flygte på højere etager uden at bekymre dig om at hoppe.
  • Med en brandflugtsstige kan du forhindre yderligere skader, mens du usikkert søger efter en anden udgang. At vide om tilstedeværelsen af en brandflugtsstige vil forhindre mulig panik, der kan resultere i uønskede resultater.
  • Du kan enten installere det i nærheden af et vindue eller nemt opbevare det under vinduet uden at have brug for noget dedikeret opbevaring.
  • Stigerne er ret nemme at bruge. Selv du kan lære små børn at bruge det uden behov for hjælp fra redderen.
  • Du kan hurtigt installere det ved hjælp af kroge i karmen på et eksisterende vindue.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *