Udgivet i 1 kommentar

SAMMENLIGNING AF ALLE BRANDSLUTNINGSSTIGERE – brandflugtsrebstige 1 – 5. etage

COMPARING ALL FIRE ESCAPE LADDERS - Fire Escape Rope Ladder 1 - 5th Story

Vi analyserede alle eksisterende brandstiger på det amerikanske og britiske marked.
Efter sammenlignende analyse af de eksisterende brandflugtsstiger på markedet, gav vi fortrinsret til reb for følgende fordele.

Robusthed – Kraftige sikkerhedsreb bærer op til 900 kg. Ingen af de eksisterende flugtstiger har en sådan kapacitet.

Alsidighed – Kan bruges til at flygte fra et vindue (med kroge) eller fra en altan med karabinhager.

Multifunktionalitet – den kan bruges til forskellige formål, ikke kun til nødsituationer, for eksempel til klatring i træhuse eller et loft, den kan også bruges til dekorative formål.

Blødhed – kan foldes kompakt sammen og skjules f.eks. under sengen.

Genanvendelighed – Brandrebstige kan bruges mere end én gang.

Lethed – Brandflugtsrebstigen er let nok til f.eks. 2. etagers hjem kun 4 kg.

Vejrbestandig – selvom du har dem hele tiden på altanen vil de ikke ruste eller forringes af regn eller sne. De er grundlæggende evige.

Brandsikre – De er selvfølgelig ikke hundrede procent brandsikre, men flammesikre, det vil sige, at det ikke brænder på et sekund i en brand.

Dem, der er lavet af kæde, er tunge og upraktiske og kan blive meget varme i en ild og gøre den ubrugelig. Aluminium skærer hænder under nedstigning og er ikke særlig pålideligt (engangs).

Brandflugtsrebstige 2,5 m 1 Etage

STÅRLIG NOG TIL AT BÆRE EN ELEFANT! Denne ULTRA kraftfulde multifunktionelle rebstige er lavet af reb på op til 900 kg brudstyrke og er udstyret med fulde 11KN karabinhager, for pålideligt at holde børn og voksne i alle aldre. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, den kan genbruges og den er den bedste til træhus.
UNIK NYHED AF 4 TILGÆNGELIGE STØRRELSER: Vi ved, at du muligvis har brug for en anden størrelse til forskellige behov – det er derfor, vi tilbyder dig 4 variationer at vælge imellem. Vælg blandt vores 2,5 , 4 , 5 , 8 & 10 m klatrestiger!
LET AT BRUGE OG HURTIG AT ANVENDE: Denne multifunktionelle bløde stige til træhusklatring er designet med bekvemmelighed og tilgængelighed i tankerne. Det implementeres på få sekunder og kræver ikke noget værktøj for at sætte det op eller samle det. Den er 8 fod lang og designet specielt til tag, legeplads, træhytte eller brandflugt for at sikre, at du kan regne med den i tilfælde af en nødsituation.
KOMPAKT OG BÆRBAR: Takket være dets kompakte design og lette, kan udendørs klatrestige nemt tages med på farten eller opbevares under din seng, i skabe eller hænges rundt om vinduer uden at optage for meget plads. Denne nødstiger til hjem og lejligheder er nem at bruge for både voksne og børn, mens den lette vægt tillader selv børn at bære den med lethed.
SOLID OG STABIL DESIGN: Vores brandsikkerhedsstige er lavet ved hjælp af kun tykt reb og harpiks af højeste kvalitet for at give dig en solid sikkerhedsstige, som du kan stole på i tilfælde af en nødsituation. Takket være dens holdbare konstruktion kan den bære mere end 900 kg og har en brudstyrke på 11,2KN, hvilket gør den til et must-have til ethvert hjem eller kontor, der ønsker at forblive sikkert. Brug på eget ansvar.

Nedfældelig brandflugtsstige til 2 etager

SOLID OG STABIL DESIGN: Vores brandredningsevakueringsrebstige er lavet ved hjælp af kun tykt reb og harpiks af højeste kvalitet for at give dig en solid sikkerhedsstige, som du kan regne med i tilfælde af en nødsituation. Takket være dens holdbare konstruktion kan den bære mere end 900 kg og har en brudstyrke på 11,2KN, hvilket gør den til et must-have til ethvert hjem eller kontor, der ønsker at forblive sikkert.
PASSER TIL DE FLESTE VINDUER OG BALKONER: En nødsituation kan ske hvor som helst når som helst, og derfor har vi designet denne to-etagers (2-etagers) oprullede brandstige for at give dig en sikker og bekvem måde at undslippe brand. Den kan bruges på vinduesrammer i alle størrelser takket være de kraftige karabinhager, der gør den til det perfekte valg til hotel, kontor, skole, boligbyggeri og meget mere!
LET AT BRUGE OG HURTIG AT ANVENDE: Denne nødbrandevakueringsstige er designet med bekvemmelighed og tilgængelighed i tankerne. Det implementeres på få sekunder og kræver ikke noget værktøj for at sætte det op eller samle det. Den er 5 meter lang og designet specielt til redninger i 2 etager, og den er modstandsdygtig for at sikre, at du kan regne med den i tilfælde af en nødsituation.
KOMPAKT OG BÆRBAR: Takket være dets kompakte design og lette vægt kan den nemt tages med på farten eller opbevares under din seng, i skabe eller hænges rundt om vinduer uden at optage for meget plads. Denne nødstiger til 2-etagers hjem er nem at bruge for både voksne og børn, mens letvægten tillader selv børn at bære den med lethed.
100 % RISIKOFRI KØB: Vi sætter kundetilfredshed til vores topprioritet, hvorfor vi kun bruger de fineste materialer og et brugervenligt design til at lave vores første alarmerende brandflugtsrebstige. Vi er overbeviste om kvaliteten af ​​vores produkter, og derfor tilbyder vi 1 års 100 % kundetilfredshedsgaranti, så du kan bestille i dag, vel vidende at dit køb er risikofrit. Brug på eget ansvar.

Brandflugtsstige til 3 etager

 • Brandflugtsstige 3 etager 8 m
  119.88

SOLID OG STABIL DESIGN: Vores brandsikkerhedsstige er fremstillet ved kun at bruge det robuste reb og harpiks af høj kvalitet for at give dig en solid redningsstige, som du kan stole på i tilfælde af en nødsituation. Takket være dens holdbare konstruktion kan den bære mere end 900 kg og har en brudstyrke på 11,2KN, hvilket gør den til et must-have til ethvert hjem eller kontor, der ønsker at forblive sikkert. Den er multifunktionel og genanvendelig.
PASSER TIL DE FLESTE VINDUER: En nødsituation kan ske hvor som helst når som helst, og derfor har vi designet denne oprullede brandstige i træhistorien for at give dig en sikker og bekvem måde at undslippe. Den kan bruges på vinduesrammer i alle størrelser takket være de kraftige karabinhager, der gør den til det perfekte valg til hotel, kontor, skole, boligbyggeri og meget mere!
LET AT BRUGE OG HURTIG AT ANVENDE: Denne nødbrandevakueringsstige er designet med bekvemmelighed og tilgængelighed i tankerne. Det implementeres på få sekunder og kræver ikke noget værktøj for at sætte det op eller samle det. Den er 8 m lang og designet specielt til redninger i tre etager, og den er modstandsdygtig for at sikre, at du kan regne med den i tilfælde af en nødsituation.
KOMPAKT OG BÆRBAR: Takket være dets kompakte design og lette vægt kan den nemt tages med på farten eller opbevares under din seng, i skabe eller hænges rundt om vinduer uden at optage for meget plads. Denne nødstiger til 3 etagers hjem er nem at bruge for både voksne og børn, mens den lette vægt tillader selv børn at bære den med lethed.
UNIK NYHED AF 5 TILGÆNGELIGE STØRRELSER: Vi ved, at du muligvis har brug for en anden størrelse til forskellige behov – det er derfor, vi tilbyder dig variationer at vælge imellem. Vælg blandt vores 2,5 , 4, 5 , 8 & 10 m klatrestiger! Brug på eget ansvar.

Udtrækkelig brandflugtsstige 4 etager

 • Brandflugtsstige 10 m med sikkerhedssele
  156.88

EN SIKKERHED NØDVENDIGHED: Uanset hvor sikkert og brandsikkert du synes, dit hjem er, kan du aldrig være for sikkert. Derfor har vi designet denne 4 og 3 etagers nødstige for at give dig en sikker og pålidelig måde at komme ud gennem vinduet i tilfælde af af en brand for at beskytte dig selv og din familie.
PASSER TIL DE FLESTE VINDUER: Denne nødrebstige er en nødvendighed for ethvert hjem, bygning eller kommerciel virksomhed for at skabe en vej til overlevelse i tilfælde af brand. Takket være de kraftige karabinhager og 10 m længde kan den bruges på vinduesrammer i alle størrelser, hvilket gør den perfekt til lejligheder, forstæder, hoteller og mere.
LETT AT BRUGE OG HURTIG AT ANVENDE: Vores brandflugtsstiger til hjemmet kræver ingen montering, ligesom de er lette, nemme at bære og sikrere at bruge end de fleste andre brandstiger. Bær blot sikkerhedsselen og fastgør karabinhagen til sikkerhedssnoren for sikkert at komme ned, mens du minimerer risikoen for at glide og falde.
KOMPAKT OG BÆRBAR: Vores sikkerhedsbrandflugtsreb er lavet af højkvalitets polyester og harpiks med en brudstyrke på 11,2 KN, hvilket gør dette perfekt til både børn og voksne. Takket være dets kompakte design og lette vægt kan den nemt tages med på farten eller opbevares under din seng, i skabe eller hænges rundt om vinduer uden at fylde for meget. Brug på eget ansvar.

Anden etagers brandflugtsrutschebane

 • Brandflugtsstige til tredje etagers vinduer
  112.88

Rebene på denne stige kan bære over 900 kg (testet! i modsætning til konkurrenterne) og 95 kg trin. Det betyder, at den kan holde til 10 personer på samme tid, hvis de ikke er på samme trin 🙂 Denne rebstrappe kan redde hele familiens og endda naboers liv!

Dette er en 4 m stige med kroge til flugt fra et vindue eller altan. Jernkroge passer perfekt til de fleste vinduesrammer i verden (se mål på billeder). De tåler en vægt på omkring 100 kg. Karabinhager, der understøtter 11KN, er også inkluderet i sættet, velegnet til balkonstænger (se fastgørelsesmetoderne på oversigtssiden).

Stigen er blød og foldbar, den kan foldes sammen og opbevares under sengen. Den er desuden let og kan nemt flyttes til et andet værelse eller lejlighed. Det vil ikke brænde i en ild på et sekund, fordi det er flammebestandigt, men vi anbefaler ikke at bruge det i direkte ild!

Stigen er multifunktionel og vejrbestandig! Den kan bruges til forskellige formål, såsom en legeplads for børn eller en træhytte, samt til båd eller et lager. Du kan klatre på et tag eller et træ ved hjælp af denne stige. Stigen er ikke til engangsbrug som de fleste konkurrenter, den kan genbruges!

Sammen med alle fordelene er denne stige nem at bruge. Selv børn kan bestige den. Det er svært at bruge det, hvis stigen ikke sidder tæt op ad væggen, men hænger i luften. Dette gælder for alle trapper, ikke kun vores. I dette tilfælde skal du gå ned ad siden af trappen, som akrobater gør i et cirkus (der er et billede på billederne).

Nogle af vores kunder forbinder også stigerne til væggen på forhånd ved hjælp af klatreankre, som er tilgængelige i vores butik. Vi betragter dette som en meget tankevækkende tilgang og anbefaler det.

Brandflugtsstige til altanrækværk 4 etager

 • Rebstige brandtrappe 10 m med helkropssele
  178.88

Når det kommer til din families og dig selv sikkerhed, kan du aldrig være for sikker eller forberedt nok til at håndtere ulykker og brandudbrud.

Vi tilbyder ikke bare en stige, men en redning under en brand! Forestil dig, at du er på 5. eller 10. sal under en brand, kan en simpel stige redde dig så? En utrænet person kan ikke komme ned fra en sådan højde uden et sikkerhedsreb, men hvis du har et, vil du føle og handle meget mere selvsikker, og selv i tilfælde af et fejltrin vil du ikke falde, men blive ved med at hænge i et sikkerhedsreb, og så kan du fortsætte aftagende. Akrobater i cirkus falder ikke, fordi et sikkerhedsreb giver dem mere selvtillid.

Den er perfekt til brug i skole, hjem, kontorer og enhver anden bygning i tre og fire etager, hvor du vil sikre dig, at folk har en sikker udgangsrute i tilfælde af brand.

Denne nødbrandevakueringsstige er designet med bekvemmelighed og tilgængelighed i tankerne

At have en sikker flugtvej i tilfælde af brand er afgørende for sikkerheden i ethvert hjem, og derfor har vi designet vores brandstiger til 3. etagers vinduer og 4. etagers vinduer for at give dig en pålidelig og sikker udgang til dit hjem gennem et vindue i tilfælde af af nødsituationer. Takket være dets enkle design og ekstra sikkerhedsfunktioner kan alle bruge det i nødstilfælde, samtidig med at de forbliver helt sikre.

Den har en sikkerhedssnor, der er hægtet til stigen, som forhindrer dig i at falde, mens de kraftige karabinhager sørger for, at den forbliver sikkert fastgjort til din vinduesramme for at sikre en sikker nedstigning.

Kroge

Robuste og pålidelige vindueskroge til brandstiger
Let at bruge
Passer til de fleste vinduer

1 tanke om “SAMMENLIGNING AF ALLE BRANDSLUTNINGSSTIGERE – brandflugtsrebstige 1 – 5. etage

 1. […] pick cautiously an advantageous stockpiling area that can be reached rapidly during a crisis. Break Drop down fire escape ladder that are forever attached to a windowsill give a moment get away from highway, a quality which […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *