Udgivet i Skriv en kommentar

Bedste brandflugtsstiger 2021 til 1, 2, 3, 4 etagers hjem til børn og voksne

Hver person tænkte mindst en gang i deres liv, hvad de skal gøre, hvis der er en brand i huset, bygningen eller kontoret? Hvordan kan vi blive reddet fra det? Især hvis du har børn!

Hos ISOP mener vi, at HVER familie SKAL have en brandflugtsstige i nødstilfælde!

Vi har skabt en hel serie af nødbrandtrapper stiger og enheder   til forskellige behov, som vi gerne præsenterer dig for.

Hvad skal man overveje, når man køber en brandtrappe? Det skal være robust nok til at bære vægten af en mand, helst flere personer, skal have karabinhager eller kroge (begge er bedre), alt efter om du skal flygte gennem et vindue eller altan, skal have skridsikre ringe. Ideelt set burde det være:

  • Kompakt
  • Transportabel
  • Letvægts
  • Brandsikker
  • samt genbrugelig
  • Multifunktionel, til brug til forskellige formål, hvis det er nødvendigt
  • Vejr- og rivebestandige egenskaber ville heller ikke skade

Vi har arbejdet hårdt på at skabe stiger, der opfylder ALLE disse krav, og de er tilgængelige til overkommelige priser i vores butik  isopllc.com eller markedspladser som AMAZON eller eBay.

4 m / 8 m  Brandrebstiger med kroge

Brandflugt Stiger med kroge fås i 2 størrelser 4 m & 8 m til anden etage og tredje etage – rebene på denne stige kan bære over 900 kg (testet! i modsætning til konkurrenternes) og 100 kg trin. Det betyder, at den kan holde til 10 personer på én gang, hvis de ikke er på samme trin 🙂 Denne stige kan redde liv for hele familien og endda naboer!

Dette er en stige med kroge til flugt fra et vindue eller altan. Jernkroge passer perfekt til de fleste vinduesrammer i verden (se mål på billederne). De bærer en vægt på omkring 150 kg, karabinhager der understøtter 11KN er også inkluderet i sættet, velegnet til altanstænger (se fastgørelsesmetoderne på oversigtssiden).

Stigen er blød og foldbar, den kan foldes sammen og opbevares under sengen. Den er desuden let og kan nemt flyttes til et andet værelse eller lejlighed. Det vil ikke blive beskadiget i brand på få sekunder, fordi det er flammebestandigt, men vi anbefaler ikke at bruge det i direkte ild!

Stigen er multifunktionel og vejrbestandig! Den kan bruges til forskellige formål, såsom en legeplads for børn eller en træhytte, samt båd eller et lager. Du kan klatre på et tag eller et træ ved hjælp af denne stige. Stigen er ikke til engangsbrug som de fleste konkurrenters produkter, den kan genbruges!

Sammen med alle fordelene er denne stige nem at bruge. Selv børn kan bestige den. Det kan kun være svært at bruge, hvis stigen ikke passer tæt til væggen, der hænger i luften. Dette gælder for enhver stige, ikke kun vores. I dette tilfælde bør du gå ned ved at bruge siden af trappen, som akrobater gør i et cirkus (se billederne).

Nogle af vores kunder fastgør stigerne til væggen på forhånd ved hjælp af klatreankre, der er tilgængelige i vores butik. Vi betragter dette som en tankevækkende tilgang og anbefaler også at gøre det.

Brandflugtsstiger 4 etager 10 m med karabinhager og et sikkerhedssele/sele

Dette er vores vigtigste sikkerhedsrebstige, der har patent. Fås i tre versioner med sikkerhedssele, halvkropssele og helkropssele.

Hovedformålet med denne stige er at gå ned (eller om nødvendigt klatre) fra enhver etage uden risiko for at falde, da der er en sikkerhedssnor langs et af stigens to reb, sikkert fastgjort hver 2. m til stigen. For at gå ned skal du tage sikkerhedsselen på, fastgøre snoren til sikkerhedssnoren (rød) og begynde at falde. Hver gang du når enden af sikkerhedsledningen, skal du tilslutte til den næste sikkerhedsledning igen. Således kan du kun falde til længden af sikkerhedssnoren, ikke mere end ca. 2 m. Se billederne.

Alle stigens hovedegenskaber er identiske med resten af vores stiger beskrevet ovenfor. Der medfølger kun et bælte i sættet, så vi anbefaler at købe bælter med snor efter antallet af medlemmer i familien.

Rebenes robusthed gør det muligt at redde mange mennesker – alt efter antallet af bælter, mens længden på 10 m gør det muligt at redde selv naboer fra de nederste etager, da karabinhagerne og rebene kan støtte op til 10 personer på én gang!

Brandevakueringsbærer til spædbørn eller kæledyr

Hvad hvis du har små børn, der ikke kan bruge stigerne i tilfælde af brand eller elskede kæledyr? Hvordan redder man dem fra brand?

Vi har et svar. Vi har skabt en nødevakueringsenhed i to størrelser – lille (til nyfødte eller små kæledyr op til 35 kg) og stor (til børn eller store kæledyr op til 70 kg). Der medfølger et klatrereb med karabinhage. I tilfælde af brand, bør du lægge noget blødt på bunden af bæreren, såsom et tæppe, derefter lægge et lille barn eller en hund i det og forsigtigt sænke det nedad væk fra ilden og røgen! Tasken har huller, hvorigennem de kan skrige og tilkalde hjælp. Tasken er så stærk, at selv en voksen, for eksempel en kone, kan evakueres:) Denne SKAL være i hvert hus over anden sal! Selve tasken er ikke brandsikker, så den kan ikke bruges på åben ild!

Tasken har stil som en rygsæk i tilfælde af at der er mulighed for at løbe ud af bygningen uden at risikere liv, så kan du lægge dine kære i tasken og løbe ud af den brændende bygning. Mange mennesker og dyr ville være i live, hvis de havde vores brandflugtsanordning.

Brand dokumentpose

Du har sikkert tænkt over, hvad du skal tage med dig først, hvis der er brand. Smykker? Dokumenter? Kontanter? Du kan løse dette problem én gang for alle for kun EUR 22,88. Vores ekstreme brandsikre dobbeltlags beskyttelses-pengeetui vil holde dine værdigenstande i sikkerhed i tilfælde af brand, fordi den kan modstå 550°C. Et must-have til ethvert hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *